OceanMaster 720 WA

“Oceanmaster byr på overraskende mye. Produsenten kaller båten for "en aktivitetsplattform til sjøs", og beskrivelsen holder vann.” Klikk.no

 
oceanmaster_08.jpg
_MG_8063.jpg

SOLID OG TRYGG
SJØENS SYVSETER

OceanMaster 720 WA: Det beste fra OceanMaster  -  stor, stødig, praktisk med kritikerroste sjøegenskaper, og med flere utstyrsmuligheter!

Fra 638.900,-* m/ 200 HK Honda

 

Høydepunkter

_MG_8148.jpg

Romslig kabin

Med soveplass for 2 personer og sjøtoalett m/ septikk

_MG_8069.jpg

Sittegruppe i baug

Masse plass til venner og familie

_MG_8072.jpg

Solseng

Slå enkelt opp en gigantisk solseng

_MG_8221a.jpg

Sittegruppe akter

Vipp førerbenken enkelt over for å lage en romslig sittegruppe

Galleri

Utforsk design og funksjon

Klikk på bilde for å åpne galleri

 

Detail 1

OceanMaster 720 WA: Det beste fra OceanMaster  -  stor, stødig, praktisk med kritikerroste sjøegenskaper, og med flere utstyrsmuligheter! En perfekt dag på fjorden med ungdommene liggende på den store solsengen foran, hyggelig måltid som serveres akter i båten. Fullt pentry med kjøleskap, kokeapparat og praktisk vask, gjør det mulig å lage et godt måltid til alle ombord. Senere på dagen gjøres  bordet foran om til en lekker solseng. Her er det hygge for alle!


Detail 2

Nede i cabinen, finnes et stort vindu i front og koøye for lufting på styrbord side. Cabin er utstyrt med toalett / sjøtoalett med septikk. Selvfølgelig er det en liten benk til å sitte på, lufting og store sovemadrasser som muliggjør en god natts søvn. Rusker været til dras enkelt kalesje over konsoll for fører og medpassasjer/tillegg. Er det behov for ytterligere beskyttelse kan kalesje løsning over aktre del av båten settes opp/tillegg. Da kan man både tilbrede et måltid, spise og ha det trivelig i båten med 4-6 mennesker ombord selv i ruskete vær. Med denne kombinasjonen anbefaler vi innmomentering av varme.Detail 3

OceanMaster har lenge vært kjent for å utvikle båter med svært praktiske og gjennomtenkte løsninger. OceanMaster 720 WA er neste skritt i denne utviklingen. En gedigen aktivitetsplattform på sjøen for mange gode venner eller den hyggelige og komfortable weekend båten for familien. OceanMaster 720 WA har steppet skrog foran og akter. Steppene bringer båten svært lett opp i plan og den velbalanserte båten drives igjennom maksimalt krappe svinger uten at hekken slipper. Også i grov sjø skyver den vannet unna og båten oppleves trygg og tørr. Båten oppleves som kompakt og trygg selv i meget grov sjø. Det høye fribordet gjør at alle kan bevege sikkert rundt i båten.

 

Få tilbud på OceanMaster 720 WA

Fyll ut skjema under og motta tilbud på OceanMaster 720 WA. Ved spørsmål benytt meldingsfeltet.

Utstyr:
Navn *
Navn
 
edited.jpg